BONFIRE'S FANTASY Painted Black

"FLOORTJE"

     

Hallo allemaal, ik ben Bonfire’s Fantasy Painted Black, maar ik luister heel goed naar de naam Floortje die de baasjes mij hebben gegeven. Ik ben geboren op 1 augustus 2010 en mijn mama is Paddy.
De zus van Paddy, Jip, was al bij de baasjes in huis en aangezien Jip reikhalzend uitkeek naar een speelkameraadje waren de baasjes er als de kippen bij toen mijn mama zwanger van mij was. Ze hadden al heel vroeg besloten dat ik een meisje moest zijn en dat ik naar mijn oma moest worden vernoemd.

Voordat ik naar het verre Amsterdam verhuisde waren mijn nieuwe baasjes al een paar keer komen kijken in Balkbrug. Jip was ook steeds mee maar die mocht mij nog niet zien, ik moest denk ik een verrassing voor haar blijven. Toen de baasjes mij op kwamen halen toen ik 8 weken oud was, was Jip ook mee…maar die keek helemaal niet blij toen ik ook ineens in de auto mee terug ging naar Amsterdam en al helemaal niet toen ik ook nog in Amsterdam bleek te blijven. Ze was wel nieuwsgierig, maar snapte er niet zoveel van…en ze had geen idee dat ik ook een hond was,maar aangezien de baasjes niet met me gooiden had Jip wel in de gaten dat ik niet een nieuw speeltje was………Na een dagje slapen ging ik Jip uitdagen, zij wilde toch zo graag een speelkameraadje, nou dat heeft ze geweten ook!  Maar…wat bleek…Jip vond me ineens toch wel heel erg leuk…zo’n klein wurmpje over de vloer…Zo kon ze laten zien dat zijzelf groter was en al heel veel had geleerd in de 2 jaar dat ze bij de baasjes was. Ik vond zo’n grote zus helemaal top. Kon lekker onder haar doorlopen, in haar baard hangen en ik was veel sneller. Omdat ik nog niet alle inentingen had gekregen mocht ik nog even niet naar buiten, maar toen het zover was, was ik vanaf het begin niet te stuiten. Oh, wat vond ik die vallende en dwarrelende blaadjes leuk.


 

 


 

We gingen ook veel naar een strandje in de buurt en daar heb ik mijn passie voor zand ontwikkeld. Niets leukers dan lekker gek doen op een zandhoop!

 

Aan het eind van het jaar organiseerden de baasjes een fotowedstrijd voor allerlei soorten hondjes onder de noemer Hollands Next Dog Model…en na een aantal spannende rondes bleek ik de 2e prijs gewonnen te hebben en Jip de eerste prijs…! Mama Paddy is overigens 3e
geworden toen…

Het nieuwe jaar begon goed, want we gingen lekker op vakantie naar de Limburgse hei…en alhoewel het niet al te best weer was, hebben Jip en ik heerlijk gespeeld. Ook daarna zijn we nog een aantal keer weggeweest, heerlijk naar Egmond aan Zee…dat was een feest..elke ochtend en avond op dat strand darren….dat vond ik toch wel het einde hoor. Ik heb nu alle seizoenen een keer meegemaakt, maar ik kan niet echt kiezen wat mijn favoriet is….Vallende blaadjes, een dik pak sneeuw, de warme lente en de natte zomer….nou…eigenlijk weet ik dat wel…een warme lente is toch wel top. Samen met Jip heerlijk aan het strand…kijk er nu al weer naar uit!

En hoewel ik al groter en zwaarder ben dan Jip, beschouw ik haar als een zus en niet als een tante…want ze is net zo gek als ik. De baasjes zeggen steeds dat ik een soort jongensmeisje ben, want ik doe allerlei dingen die Jip nooit durfde en nog steeds niet durft. Volgens mij heb ik dat van mama Paddy meegekregen.

Een dingetje moet ik bekennen…ik ben gek op in de belangstelling staan. Jip en ik ‘moesten’ onlangs naar een professionele fotoshoot (dat was nog de prijs van Hollands Next Dog Model) en ik blijf dan keurig zitten, kijk goed in de camera en hou mijn koppie scheef wanneer dat gevraagd wordt. Zalig als die camera op me is gericht! Ook ben ik pas op de televisie geweest, ook weer samen met Jip hoor, maar ik ben nu wel een beroemdheid….maar ik zal niet naast mijn kussentjes gaan lopen …daar ben ik dan net weer iets te bescheiden voor…


Oh ja, vergeet niet af en toe op het weblog van Jip en mij te kijken: http://jippie2008.blogse.nl/

Terug naar Galerij