BONFIRE'S FANTASY ORANGE PEARLE
(Paddy)
28/09/2008

PRA/Cataract vrij: 2010, 2011
 

Even voorstellen...? Bonfire's Fantasy Orange Pearle, of te wel Paddy. De jongste van het hele stel. Paddy's aller, allergrootste vriend is Boris.
Paddy is eigenlijk een "jongetjes-meisje", vandaar waarschijnlijk haar grote vriendschap met Boris. Ze is ondeugend en uitermate slim. Maar bovenal... ontzettend lief en mijn grootste vriendin!

Paddy is een geweldige hulp in de tuin, ze kan gaten graven als de beste! Vindt ieder steentje die er ligt. Zwemmen vind ze heerlijk en heeft absoluut geen moeite met water. In het bos weet ze exact wlk paadje ze moet hebben om bij de vijver te komen. En meestal ligt ze al in het water voordat de rest halverwege is.
 

Mee in de auto? Alleen maar leuk....!!! Paddy kan met haar enthousiasme iedereen om haar pootje winden en is ze super nieuwsgierig. Ben ik in de keuken bezig? Ze ligt altijd kort achter me. Je weet maar nooit of er toevallig per ongeluk iets op de grond valt!
 

Paddy's leven bestaat uit "PRET" en lolmaken! Balletjes vind ze het einde, ze is altijd vrolijk, wil altijd mee en is de makkelijkheid zelve.

  

Zwemmen? Leuk, leuk, leuk!


Paddy, 12 weken oud

 

 STAMBOOM BONFIRE'S FANTASY ORANGE PEARLE

CH. Sandra's True Temptation Tango Ch. Mucho Bravo Wild Willy Havana Toreador O'Pillowtalk
Kimbriel's Starlet De La Rouge
A Maiden Effort's Funny Face Kachina's Hotscot For Ame
A Maiden Effort's Bienvenida
Bonfire's Fantasy Joyera Byoux CH. Payasa Zoom Zoom Zappa CH. Starkette Pride Of Wincroft
CH. Leonardos Payasita Yoyo
Bonfire's Fantasy Funky Fuddles Caramba Dame Un Buchito
Mucho Bravo Bonfire Gizmo

 

Terug naar Teven